Tandblegning

Tandblegning

– få et flot smil med effektiv blegning af tænderne

Tænker du altid to gange, før du bryder ud i et stort smil? Et pænt, hvidt tandsæt kan give dig den ekstra portion selvtillid, du ikke vidste du manglede. Selvtillid er vigtigt, og kan f.eks. være den lille, men afgørende forskel til jobsamtalen. Den kan være forskellen mellem et godt og dårligt resultat på din næste date. Det kan også være, at du bare gerne vil se godt ud på alle billederne til dit barns konfirmation eller bryllup. Det er alt sammen gode grunde til at få lavet en tandblegning.

En effektiv blegning af tænderne kan give dit ansigt et ekstra pift. Hos Denteam Tandlægecenter i Faaborg udfører vi professionel blegning af dine tænder, så du får det bedste og flotteste resultat – uden at dine tænder tager skade.

Er dine tænder misfarvede af tobak, kaffe eller rødvin? Der kan være mange årsager til at dine tænder er blevet misfarvede. De klassiske årsager er et stort indtag af de ting, som de fleste mennesker bruger i hverdagen. Det kan netop være kaffe eller te, mange cigaretter eller et stort indtag af rødvin og sodavand. Spiser du meget frugt, kan det også være årsagen, da det indeholder meget syre.

Det er alt sammen ting, der slider og misfarver dine tænder hen ad vejen, men der kan også være mere naturlige årsager såsom almindelig slitage. Lige meget hvad misfarvningen skyldes, kan det som regel afhjælpes ved en professionel tandblegning hos tandlægen.

Tandblegning – sådan foregår det

Vi bruger brintoverilte, som trænger ind i tændernes emalje, og kan fjerne farvestoffer, der er trængt ind gennem årene. En tandblegning kan dog også være en hård ved dine tænder.

Der kan forekomme lettere smerter og isninger i tænderne under og efter en tandblegning, og er dine tænder særligt slidt, vil det ikke altid være tilrådeligt eller muligt at få foretaget afblegning af tænderne.

Derfor er det vigtigt, at blegningen foretages under kyndigt opsyn af professionelle, som kan vurdere, om dine tænder potentielt kan tage skade af tandblegningen, samt hvorvidt den vil have den ønskede effekt.

Kontakt os om blegning af tænder

Hvis du er interesseret i at høre mere, eller få en vurdering af muligheden for en tandblegning, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Denteam Tandlægecenter. Vi giver altid gerne gode råd og professionel vejledning.

Klar til et flot smil?