Tandregulering

Tandregulering

Tandregulering – vi kan give dig det perfekte smil på vores klinik i Faaborg

Dit ansigt er det første, du møder andre mennesker med, og et flot smil kan virkelig gøre en stor forskel for et godt førstehåndsindtryk.

Derfor får flere og flere voksne i Danmark foretaget en tandregulering. Et flot smil udstråler selvtillid, overskud og godt helbred, og det skal gerne komme naturligt. Det er svært, hvis du ikke synes, dine tænder ser pæne ud. I så fald skal du overveje en tandregulering.

Alle husker de gamle togskinner, der hjemsøgte mange i folkeskolen med den store og grå metalbøjle midt i ansigtet. De dage er heldigvis overstået!

Nutidens bøjler er meget diskrete, og er designet til at genere dig mindst muligt, og samtidig være så godt som usynlige, mens behandlingen står på. Denteam Tandlægecenter i Faaborg tilbyder dig hjælp til et smil, du kan være stolt af.

Tandregulering med LiteWire – 6 mdr., så er dine tænder rettet til

Man kan komme rigtig langt med et dejligt smil, men det kræver ofte, at man også føler sig godt tilpas med sine tænder, og selv synes de er pæne.

Andre vil straks opfatte det, hvis du holder dig tilbage med at smile, eller hvis du generelt føler dig utilpas med dit udseende. Med vores ekspertise indenfor tandregulering, kan dit smil kan hurtigt og nemt, blive noget du er stolt af at vise frem.

På vores tandklinik i Faaborg arbejder vi med den danske producent LiteWire, som specialiserer sig i kosmetiske bøjler.

LiteWire er yderst diskret og samtidig meget effektiv. Den er perfekt til skæve tænder, tænder med tvangstilling eller for store mellemrum mellem tænderne.

LiteWire fokuserer på at rette de forreste 6 tænder. Det er disse tænder der primært ses, når man bryder ud i et smil.

Systemet består af gennemsigtige fæstninger, som fastgøres på dine tænder, og en gennemsigtig/hvid wire, der sørger for at rette dine tænder stille og roligt over en længere periode.

Princippet er sådan set det samme som med den gamle velkendte togskinne, men er langt mere diskret mens behandlingen står på. Det tager som regel omkring 6 måneder at få rettet tænderne til.

Kontakt Denteam Tandlægecenter i Faaborg for at høre mere om dit nye smil

På vores tandklinik i Faaborg har vi stor erfaring med tandregulering. Vi får en stor professionel såvel som personlig tilfredshed ved at give vores kunder smilet tilbage.

Klar til et flot smil?