Tandudtrækning

Tandudtrækning

Vi trækker tanden – ikke pinen – ud i vores tandklinik

På vores klinik i Faaborg har vi mange års erfaring med alle typer af tandbehandlinger, herunder også tandudtrækning. Mange tænker på barnet med en snor om mælketanden. Eller man kan se smeden for sig, stå med sin store tang, og hive en ordentlig krabat ud.

Sådan foregår det heldigvis ikke længere, og du kan altid sætte dig trygt vi vores tandlægestol. Vi har stor erfaring med at fjerne tænder nænsomt og uden efterfølgende bivirkninger. Vi trækker som udgangspunkt kun en tand ud, hvis den volder dig ubehag og smerter, eller slet ikke står til at redde.

Det kan være på grund af paradentose, en tandbyld eller pladsmangel i munden? Det kan også være en visdomstand, der volder problemer med caries eller hævet og betændt tandkød.

Pas godt på dine tænder og undgå tandudtrækning

Fjernelse af en tand er som nævnt sidste udvej, hvis der ikke er andre muligheder at forfølge. Selv om vi gør vores bedste, er det stadig en procedure, der kan være ubehagelig både i situationen og i dagene derpå.

De fleste vil gerne beholde deres egne tænder, hvis det er muligt. Pas derfor godt på dine tænder og følg de råd fra tandlægens, som du sikkert har fået hundrede gange før.

Børst dine tænder grundigt både morgen og aften, og sørg for at benytte tandtråd. Følg også altid tandlægens råd om, hvor ofte du skal have en konsultation.

Hvis du følger disse enkle råd, modvirker det mange af de almindelige tandsygdomme, som i sidste ende kan medføre, at en tandudtrækning er nødvendig. Ender du alligevel i en situation, hvor en tand skal fjernes, er du heldigvis i helt trygge hænder hos Denteam Tandlægecenter i Faaborg.

Vores tandlæger og teamet rundt om dem, er alle veluddannede og opdateret på den nyeste viden. Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at give dig den bedste oplevelse, i en ellers knap så sjov situation.

Kontakt vores klinik i Faaborg, hvis du oplever ubehag eller smerter i tænderne

Jo hurtigere du reagerer på gener og tandpine, jo bedre er chancen for, at vi kan fikse problemet hurtigt og smertefrit. Skal tanden ud, er vi heldigvis eksperter i både udtrækning af tænder og tandkirurgi.

Klar til et flot smil?